Willem II
0 – 0
RKC Waalwijk

Van de Beek op de bank bij Manchester United tegen Granada

8 april 2021 – Donny van de Beek begint donderdagavond op de bank bij de Europa League-ontmoeting tussen Granada en Manchester United. Waar trainer Ole Gunnar Solskjaer eerder in het toernooi de Nederlandse middenvelder weleens speeltijd gaf, kiest hij in deze fase van het toernooi voor zijn sterkste elf.

Van de Beek op de bank bij Manchester United tegen Granada

Het mag geen verrassing heten dat Van de Beek als reserve aan de eerste wedstrijd tussen Granada en Manchester United in de kwartfinale van de Europa League begint. In de belangrijke wedstrijden zit er voor de voormalig speler van Ajax doorgaans geen basisplaats in. De laatste keer dat hij aan de aftrap verscheen was op 21 maart, toen United het in de FA Cup opnam tegen Leicester City.

Manchester United stroomde als nummer drie van de groepsfase van de Champions League in de zestiende finale van de Europa League in. Daarin schakelde de Engelse grootmacht Real Sociedad uit. In de kwartfinale was United te sterk voor AC Milan. Mochten The Red Devils zich plaatsen voor de laatste vier, dan komen zij de winnaar van Ajax tegen AS Roma tegen.

UEFA Europa League

gerelateerd