Manchester wil flinke prijs voor Van Nistelrooy

Ger
18 juli 2006, 13:28

Real Madrid zal een behoorlijke afkoopsom moeten betalen voor Ruud van Nistelrooy. Alex Ferguson, manager van Manchester United, heeft dinsdag op de website van de club laten weten dat de Nederlandse spits niet voor een spotprijs zal worden verkocht. "We geven Ruud niet zomaar weg", aldus Ferguson.

Volgens Spaanse media zal de 30-jarige Van Nistelrooy dinsdag worden gepresenteerd bij Real Madrid. Ferguson erkent dat de kans bestaat dat de Oranje-international vertrekt, hoewel de spits nog tot de zomer van 2008 onder contract staat. "Er is interesse voor hem, maar tot nu toe wil niemand voldoen aan onze vraagprijs", zegt de Schot.

Naar verluidt wil Manchester United circa zestien miljoen euro ontvangen voor Van Nistelrooy. Als het aan Ferguson ligt, moet Real Madrid echter nog dieper in de buidel tasten. "Andrei Shevchenko vertrok voor 43 miljoen euro naar van Milan naar Chelsea. Hij is net zo oud als Ruud en in Europa hebben ze bijna net zoveel gepresteerd", geeft hij een indicatie van zijn droomprijs.

Van Nistelrooy kwam de afgelopen vijf jaar in actie voor Manchester United. In de slotfase van het vorige seizoen werd de Nederlander niet meer opgesteld. Vanaf dat moment is de relatie tussen Van Nistelrooy en Ferguson ernstig bekoeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen