Klaassen: "Hoe hebben we dit niet kunnen winnen?"

9 april 2021, 07:41   Bijgewerkt: 9 april 2021, 08:53

Veel Ajax-spelers konden niet geloven dat de thuiswedstrijd tegen AS Roma niet gewonnen werd. Terwijl de Amsterdammers de mogelijkheden kreeg, wonnen de Italianen met 1-2. Davy Klaassen, die in de eerste helft de 1-0 had gemaakt, vindt dat de uitslag absoluut geen recht doet aan de verhoudingen op het veld.

"Ik denk dat iedereen die deze wedstrijd heeft gezien, dat gevoel een beetje heeft", zei de middenvelder tijdens het persmoment volgens de NOS. Geloof is er nog wel voor de return bij Klaassen. "We moeten op dezelfde manier spelen. Als je ziet dat we vijf, zes honderd procent kansen creëren... De helft daarvan moet er gewoon in. Je krijgt twee van die klotegoals tegen..."

Klaassen benadrukt dat hij Roma een goed elfal vindt. "Maar dat zijn wij ook. We hebben laten zien dat we ook tegen zulke ploegen kunnen spelen. Ik ben benieuwd wat voor wedstrijd het volgende week gaat worden." Klaassen had geen zin om keeper Kjell Scherpen af te vallen. "Je zit echt zo van: hoe hebben we dit niet kunnen winnen? Hij heeft een fout gemaakt, maar wij missen ook kansen. Die tellen allebei. Tuurlijk is het voor hem geen leuk moment, maar hij is een sterke jongen. Het komt wel goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen