Ten Hag overweegt nog niet om Brobbey basisplek te geven

9 april 2021, 10:09

Tegen AS Roma (1-2) kwam Brian Brobbey als invaller in het veld bij Ajax. De jonge spits was dicht bij een doelpunt, maar zag zijn inzet gestopt worden door Pau Lopez. De kans lijkt niet zo groot dat Brobbey volgende week in de basis zal starten, zo bleek uit de woorden van Erik ten Hag na afloop.

De coach werd door Voetbal International gevraagd of het een optie is dat Brobbey volgende week in de basis staat. "Met die gedachte speel ik op dit moment nog niet. Ik ben nog bezig met het verwerken van deze wedstrijd. Onze blik gaat eerst op zondag, op RKC", zei de trainer na het 1-2 verlies.

Terugkijkend op zijn opstelling vindt Ten Hag ook niet dat hij als trainer verkeerde keuzes heeft gemaakt. Volgens hem stond het met Dusan Tadic, Antony en David Neres al goed. "Ik denk dat de tegenstander heel veel moeite had met het spel van Tadic in combinatie met de drie aanvallend ingestelde spelers daaromheen. Als je Brobbey brengt, krijg je een ander type spel. Dan ontstaat er verwarring bij de tegenstander. Dan moeten ze zich anders gaan instellen. Dat leidt ook tot kansen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen