'Robben wil over twee weken tegen PSV rentree maken'

9 april 2021 – Het einde van een lange blessureperiode is nu echt in zicht voor Arjen Robben. De routinier van FC Groningen is na kuitklachten eindelijk op de weg terug en traint mee met de groep. Volgens ESPN wil de buitenspeler over twee weken tegen PSV zijn rentree maken.

'Robben wil over twee weken tegen PSV rentree maken'

Via de kanalen van de club heeft Danny Buijs laten weten dat Robben dit weekend tegen sc Heerenveen nog niet inzetbaar is. Dat geldt mogelijk ook voor dat Sergio Padt, Ko Itakura en Pascal Lundqvist. Zij gelden als twijfelgevallen voor de ontmoeting met de buurman. Daarbij komt dat Azor Matusiwa geschorst is.

Robben deed in de beginfase van het seizoen twee keer mee, maar speelde sindsdien niet meer. In totaal heeft hij bij zijn rentree minder dan een helft gespeeld in de Eredivisie. Volgens ESPN wil de buitenspeler over twee weken weer helemaal fit zijn. Als dat lukt, dan kan hij mogelijk minuten maken tegen zijn oude club PSV. Dat zou bijzonder zijn, omdat bij de competitiewedstrijd eind april ook fans aanwezig mogen zijn.

PSV

gerelateerd