Advocaat is gevaccineerd en ziet de oude Sinisterra niet

9 april 2021, 14:55

De persconferentie van Dick Advocaat richting het treffen met FC Utrecht van zondagmiddag stond voornamelijk in het teken van het coronavirus. De oefenmeester van Feyenoord gaf aan inmiddels zelf gevaccineerd te zijn en stond daarnaast stil bij de coronabesmettingen in de selectie van de Rotterdammers.

Volgens de coach is Orkun Kökçü vanwege het virus sowieso nog niet inzetbaar. "Of we coronavrij zijn, weet je nooit", zei Advocaat volgens Voetbal International. "We zijn vanochtend allemaal getest, vanavond horen we wat daaruit komt. Het is een lange periode goed gegaan. Of ik me zorgen maak? Ik ben nu geprikt. Ze zeggen dat dat voldoende is. Dat krijg je als je wat ouder bent, die voordelen. Ik voel me heel goed."

Het is nog maar de vraag of Luis Sinisterra, die vorige week het virus opliep, kan spelen. "Hij heeft donderdag apart getraind, dat ging moeizaam. Ook vandaag zag ik nog niet de Sinisterra die ik ken. Hij heeft problemen gehad. We moeten per dag bekijken hoe zich dat ontwikkelt. Hij heeft een paar dagen helemaal niets kunnen doen." Mogelijk zit de Colombiaan wel bij de wedstrijdselectie.

Feyenoord moet het zondag zeker doen zonder de langgeblesseerden Bart Nieuwkoop en Christian Conteh. Laatstgenoemde kwam in de zomer naar Feyenoord, maar heeft zijn waarde nog niet gehad. "Ik zie hem niet echt als selectielid. Hij heeft het hele seizoen niks gedaan. Ik kan het niet mooier maken dan het is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen