Kluivert, Weghorst én Zeefuik aan aftrap Bundesliga-middag

10 april 2021, 14:46   Bijgewerkt: 10 april 2021, 15:00

Justin Kluivert kan zich opmaken voor een nieuwe basisplaats bij RB Leipzig. De aanvaller stond vooralsnog slechts vijf keer aan de aftrap van een Bundesliga-wedstrijd, maar gaat daar vandaag op bezoek bij Werder Bremen zijn zesde aan toevoegen. Tegelijkertijd staan ook Wout Weghorst en Deyovaisio Zeefuik om 15:30 uur in de basis.

Vorige week viel Kluivert goed in tegen Bayern München, maar dat mocht niet baten. Leipzig verloor met 0-1 en lijkt daarmee de laatste hoop op de landstitel te hebben vergooid. Om in ieder geval plek twee veilig te stellen, moet het vandaag winnen van nummer dertien Werder Bremen. Dat wil trainer Julian Nagelsmann dus doen met Kluivert, die daarmee onder meer Emil Forsberg en Amadou Haidara op de bank houdt. Oud-PSV'er Angelino ontbreekt nog altijd wegens een blessure. Bij Werder Bremen staat voormalig Ajax en AZ-speler Niklas Moisander als aanvoerder aan de aftrap. Oud-Eredivisionisten Milot Rashica (Vitesse) en Michael Zetterer (PEC Zwolle) zitten op de bank.

Kluivert is niet de enige Nederlander die vanmiddag in de Bundesliga in actie komt. In de kraker tussen nummers vier en drie Eintracht Frankfurt en VfL Wolfsburg is vanzelfsprekend een basisplaats weggelegd voor Wout Weghorst. Hij treft onder meer Filip Kostic, terwijl Jetro Willems en Amin Younes op de bank beginnen. Deyovaisio Zeefuik staat namens Hertha BSC aan de aftrap van het duel tegen Borussia Mönchengladbach. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen