Dortmund komt goed weg, Chelsea wint wel overtuigend

10 april 2021, 20:29

Borussia Dortmund is de afgelopen weken een beetje aan het aanmodderen in de Duitse competitie en was zaterdagavond lang op weg naar nieuw puntenverlies. Tot tien minuten voor tijd stond het 2-2 tegen middenmoter VFB Stuttgart, maar invaller Ansgar Knauff redde de meubelen voor de ploeg uit Dortmund (2-3).

De 19-jarige invaller stond deze week tegen Manchester City nog in de basis en maakte vanavond zijn eerste doelpunt in dienst van Dortmund. Eerder zag coach Edin Terzic VFL Wolfsburg verliezen van Eintracht Frankfurt, waardoor de Champions League-plekken nog altijd zeven punten verwijderd zijn.

Chelsea dendert door

Chelsea heeft de zege in de Champions League op FC Porto van afgelopen woensdag een uitstekend vervolg gegeven met een klinkende overwinning op Crystal Palace. De ploeg van Thomas Tuchel won uiteindelijk met 1-4 door doelpunten van Kai Havertz, Christian Pulisic (2x) en Kurt Zouma. Vooral Havertz speelde een uitstekende wedstrijd, gaf ook nog een assist en begint weer wat meer op de Havertz van Bayer Leverkusen te lijken.

Bij Crystal Palace was er een basisplaats voor zowel Patrick van Aanholt als Jairo Riedewald, die na een uur spelen van het veld werd gehaald. Hakim Ziyech viel zeven minuten voor tijd nog in, maar dat bleek te kort om nog echt wat te kunnen laten zien. Chelsea staat na de zege op de vierde plek, die recht geeft op Champions League-voetbal. West Ham United speelt morgen de topper tegen nummer drie Leicester City en kan de ploeg van Tuchel nog voorbij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen