Petrovic geeft Trésor uitbrander: "Dit kunnen we niet accepteren"

11 april 2021 – Willem II-trainer Zeljko Petrovic heeft Mike Trésor na afloop van de pijnlijke nederlaag tegen Heracles Almelo (4-0) een flinke uitbrander gegeven. De Belgische aanvaller startte als basisspeler aan de wedstrijd en bleef halverwege achter in de kleedkamer. Dat had Trésor volgens Petrovic aan zichzelf te wijten.

Petrovic geeft Trésor uitbrander: "Dit kunnen we niet accepteren"

"Als iemand steekpasjes wil geven en het lukt niet, dan kan ik dat wel begrijpen. Hij is een type speler die het verschil kan maken wat betreft openingen. Het flegmatieke irriteert mij. Hoe hij vandaag speelde, kunnen we niet meer accepteren", aldus Petrovic bij ESPN. "Of hij wil nog vijf wedstrijden spelen of niet. Blijkbaar moeten wij net als bij ADO een gesprek voeren over wie nog wil en wie niet. Ik kan wel vertrouwen geven, maar op een gegeven moment houdt dat op."

"Ik vind het jammer van zo'n talentvolle jongen. Hij kan echt heel veel beter. Maar het besef is er bij de jonge gasten niet zoals bij de volwassen spelers", vervolgt Petrovic, die baalt van het zwakke optreden van Trésor, maar niet vindt dat de Belg als enige schuldig is aan de verliespartij. "Het was een totale off-day."

Eredivisie

gerelateerd