Huntelaar hoopt dat zege op FC Augsburg opmaat is naar meer

11 april 2021 – Klaas-Jan Huntelaar is blij dat Schalke 04 eindelijk weer eens een wedstrijd gewonnen heeft. Die Königsblauen rekenden met enig geluk af met FC Augsburg, waardoor het voor het eerst sinds januari weer eens gewonnen heeft. The Hunter hoopt vooral dat dit een opmaat is naar meer. "We gaan stap voor stap verder. Komende week willen we weer winnen."

Huntelaar hoopt dat zege op FC Augsburg opmaat is naar meer

Dat vertelt Huntelaar op de clubsite van Schalke 04 na de nipte overwinning op FC Augsburg. "We hebben heel hard gewerkt voor deze overwinning. Doorslaggevend was dat we ditmaal één van de kansen die we hadden, wél hebben benut", aldus Huntelaar, die eerder nog zijn beklag deed over de vele gemiste kansen. "We begonnen goed aan de wedstrijd en we scoorden meteen. Dat gaf ons meer zelfvertrouwen. We hebben hard gewerkt als team en zijn heel blij met deze punten."

Lees ook: Schalke 04 zet met zege eerste stap naar ultieme ontsnapping

Oefenmeester Dimitrios Grammozis was ook heel opgelucht met de driepunter van Schalke 04. "We kunnen eindelijk weer eens het gevoel van een overwinning voelen", glimlachte de Griek. "Deze zege kwam tot stand door passie en wil. Ik ben blij voor onze supporters. Vooral het eerste half uur van ons heel goed."

Daarin was ook een rol weggelegd voor Huntelaar. "We wilden Klaas-Jan bereiken via de vleugelspelers. Daardoor kwamen we beter aan het voetballen", was Grammozis positief over de routinier. Ook gelooft hij nog in handhaving, vooral vanwege het gevoel dat deze overwinning met zich meebrengt. "Het gevoel na deze wedstrijd was onbeschrijfelijk - alsof je voor de eerste keer verliefd bent."

Bundesliga

gerelateerd