Vitesse verlengt contract succestrainer Letsch in cruciale week

12 april 2021 – Vitesse en Thomas Letsch blijven ook na dit seizoen aan elkaar verbonden. De Arnhemmers hebben de tot 2022 lopende verbintenis van de Duitse oefenmeester met een seizoen verlengd. Letsch ligt daardoor tot de zomer van 2023 vast in de Gelredome. 

Vitesse verlengt contract succestrainer Letsch in cruciale week

Dat meldt de club op de eigen kanalen. "Ik ben natuurlijk heel blij met deze overeenkomst", aldus Letsch. "We doen het uitstekend met z'n allen en het is fijn om hier te werken. Ik kan niet wachten om hier de komende jaren mee door te gaan. Het is belangrijk om dit seizoen zo succesvol mogelijk af te sluiten en tegelijkertijd alvast te focussen op het komende seizoen."

Letsch zette zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis in waarschijnlijk de belangrijkste week van het seizoen. Vitesse gaat komende zondag met Ajax de strijd aan in de bekerfinale. Ook in de competitie presteren de Arnhemmers sterk. Lang mocht er worden gedroomd van de landstitel, maar inmiddels is het als nummer vier op koers voor Europees voetbal.

De 52-jarige Letsch is al sinds 1997 trainer. Hij stond aan het roer bij achtereenvolgens VfB Oberesslingen, de beloften van Stuttgarter Kickers, Union Heilbronn, SSV Ulm 1846 (assistent), Sonnenhof Großaspach, Red Bull Salzburg (assistent en interim-coach), FC Liefering, Erzgebirge Aue en Austria Wien. Afgelopen zomer streek hij neer in de Gelredome.

Eredivisie

gerelateerd