De Mos waarschuwt Drommel: "Andere koek dan bij FC Twente"

12 april 2021 – Aad de Mos waarschuwt Joël Drommel voor de hoeveelheid druk die de doelman op zijn schouders kan krijgen wanneer hij in het shirt van PSV zal spelen. Volgens de oud-trainer vraagt men in Eindhoven veel meer van een keeper dan bij FC Twente. Ook gaat de analist in een video-item van het Eindhovens Dagblad in op de race om plek twee en de situatie rondom Marco van Ginkel.

De Mos waarschuwt Drommel: "Andere koek dan bij FC Twente"

Drommel staat op het punt om zijn transfer van Twente naar PSV af te ronden. "Het is altijd even afwachten. Ze komen van een kleinere club en komen onder druk te staan. Bij PSV moet je voor het kampioenschap spelen en elke blunder wordt tien keer uitvergroot. Dat hebben we deze week gezien met Scherpen. Het is andere koek dan bij Twente", aldus De Mos.

Voor nu zullen ze bij PSV vooral gefocust zijn op de race om de tweede plek in de Eredivisie, zodat Drommel tijdens zijn eerste seizoen in Eindhoven misschien zelfs mag debuteren in de Champions League. Volgens de Mos is het elftal van Roger Schmidt de grote favoriet om dit te behalen, al worden de aankomende duels cruciaal voor het eindresultaat. "De eerste wedstrijd is thuis tegen Groningen, daarna hebben ze Heerenveen. Die twee zijn van groot belang." De oud-oefenmeester denkt wel dat de Eindhovenaren het gaan redden. "PSV wordt zeker tweede."

Naast Drommel werd ook Van Ginkel gelinkt aan een definitieve overstap naar PSV. Daar ziet de oud-Ajax-trainer wel heil in. "Ik gun hem van alles, hij is een bruikbare speler geweest, dus laten we hopen dat hij niet in een Robben-traject belandt. Of dat gebeurt ligt ook gedeeltelijk bij PSV zelf."

PSV

gerelateerd