Spoorboekje: Liverpool tegen Real en Dortmund versus City

14 april 2021, 07:00   Bijgewerkt: 13 april 2021, 23:53

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 14 april.

Wedstrijden

Liverpool - Real Madrid (21.00 uur)

Geen Sergio Ramos, geen Raphaël Varane, geen Eden Hazard, geen Daniel Carvajal en geen Lucas Vázquez. Zinédine Zidane mist een hoop basiskrachten, maar moet zich vanavond desalniettemin met Real Madrid zien te plaatsen voor de halve finale van de Champions League. Daarvoor hebben de Madrilenen uitstekende papieren. Vorige week werd de heenwedstrijd met Liverpool immers met 3-1 gewonnen. Willen The Reds dit seizoen nog een prijs winnen, dan moeten zij vanavond stunten.

Borussia Dortmund - Manchester City (21.00 uur)

Het seizoen van Borussia Dortmund verloopt niet zoals gehoopt. In de competitie dreigt de Duitse club buiten de top vier te eindigen, maar via een andere weg kan alsnog een Champions League-ticket worden bemachtigd. Daarvoor moet Dortmund het toernooi winnen. Na de 2-1 nederlaag van vorige week dreigt echter uitschakeling. Lukt het Dortmund vanavond toch nog om de halve finale te bereiken?

Voetbal op tv

21.00 uur: Liverpool - Real Madrid, Ziggo Sport - live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Borussia Dortmund - Manchester City, SBS 6 - live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen