Den Bosch stuurt speler weg vanwege akkoord met andere club

13 april 2021 – FC Den Bosch voelt zich gepiepeld door Dhoraso Moreo Klas. De club ging er vanuit dat de middenvelder ook komend seizoen bij de club zou spelen, maar de speler heeft een andere keuze gemaakt. Dat wordt hem niet in dank afgenomen door Den Bosch, dat besloten heeft hem per direct weg te sturen.

Den Bosch stuurt speler weg vanwege akkoord met andere club

Moreo Klas heeft volgens de club voor een andere werkgever gekozen, nadat hij met Den Bosch al mondeling akkoord was over een nieuw contract. Zodoende is er volgens de laagvlieger sprake van een vertrouwensbreuk. Moreo Klas wordt per direct de deur gewezen en zal in de laatste vijf speelronden dan ook niet in actie komen.

Technisch Manager Jan Gösgens legt uit: "Op deze manier wensen wij niet met elkaar om te gaan binnen FC Den Bosch. We kiezen er nu dan ook voor om andere spelers speeltijd te geven, die wel een toekomst binnen onze club hebben." De twintigjarige Amsterdammer speelde sinds zijn zestiende bij FC Den Bosch. Dit seizoen kwam hij tot 26 optredens (2 goals) in de Eerste Divisie. Afgelopen vrijdag was hij nog trefzeker tegen SC Cambuur.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd