Klaassen heeft goede hoop richting 'AS Roma' en bekerfinale

13 april 2021, 20:08

Voor Ajax staat een zeer belangrijke week voor de deur. De Amsterdammers spelen donderdag tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League en spelen zondag de bekerfinale tegen Vitesse. Belangrijke potjes, weet Davy Klaassen.

De middenvelder beseft dat de ontmoeting in Rome van donderdag bepalend wordt voor Ajax. De club moet in Italië een 1-2 nederlaag zien weg te spelen. "Het is één van de belangrijkste wedstrijden. Voor ons is elke wedstrijd weer een belangrijke, maar deze heeft wel wat extra's ja. Dit zijn de weken waar het om gaat. Eigenlijk speel je het hele seizoen om in deze positie te komen. Je wilt niet in april zitten en nergens meer voor spelen", vertelt hij aan Ajax TV.

Ajax bewees zichzelf een slechte dienst door thuis met 1-2 te verliezen. Toch is Ajax volgens Klaassen zeker niet kansloos. "Ik denk dat het belangrijk is dat je er altijd geloof in hebt. Zeker in zulke wedstrijden, waarin je dan de eerste hebt verloren. Je moet geloven dat je het kan. Als je deze wedstrijd tien keer speelt, win je hem zeven/acht keer. Dat kunnen en moeten we onszelf kwalijk nemen. Dat is wel iets beter moet donderdag. Als je helemaal weg bent gespeeld en moet je nog daarheen, dan heb je een minder gevoel dan nu. Nu denk je: het is zeker mogelijk en we geloven erin."

Daarna zal het vizier op de bekerfinale gaan. "Daar gaat het ook wel over in de groep. Ik heb hem nog nooit gewonnen, dus ik wil wel extra graag de beker winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen