Neymar geniet: "Laten zien dat we een geweldig team zijn"

13 april 2021, 23:36

Voor Paris Saint-Germain stonden de Champions League-duels met Paris Saint-Germain in het teken van revanche. De Fransen grepen die ook, door over twee geweldige duels te sterk te zijn voor Bayern München. Neymar is trots.

De Braziliaan verloor met zijn ploeg dinsdag met 0-1 en dat volstond na de 2-3 winst van vorige week in Duitsland. "Ik ben erg blij, ondanks de nederlaag. We speelden tegen een geweldige tegenstander en wij hebben ook laten zien een geweldig team te zijn", zei Neymar tegen RMC. "Onze doelen zijn duidelijk. We staan nu in de halve finale en zullen nog harder moeten werken. We kijken uit naar de halve finale. In de ploeg vinden veel gesprekken plaats, we zijn echt een hechte ploeg. Iedereen mag blij zijn met deze prestatie."

Neymar was dinsdag op dreef en werd uitgeroepen tot Man of the Match. Wat opviel was echter dat hij veel kansen om zeep hielp. "Het scheelde steeds erg weinig", zei Neymar. "Het belangrijkste is dat we als ploeg door zijn. PSG heeft een geweldige ploeg en we richten ons op de halve finales."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen