PSV rekent op verschuiven van thuisduel met FC Groningen

13 april 2021, 23:51

Bij de wedstrijd tussen PSV en FC Groningen mogen volgende week weer fans aanwezig zijn. Lastige factor is overigens wel dat er dat de wedstrijd van zaterdag 24 april pas om 20.00 uur begint, wat het voor de aanwezige fans onmogelijk maakt om voor de avondklok binnen te zijn. PSV rekent er zodoende op dat de wedstrijd verschoven gaat worden.

Bij de wedstrijd van volgende week mogen 4.000 fans present zijn. 'PSV streeft ernaar dat alle seizoenkaarthouders dit seizoen minstens één thuiswedstrijd bij kunnen wonen', schrijft de club uit Eindhoven. 'Daarom krijgen supporters die dit seizoen nog niet in het Philips Stadion zijn geweest als eerste de mogelijkheid om een ticket te bestellen voor de aankomende wedstrijd(en).'

Komende donderdag, 15 april, gaan de kaarten voor het duel met Groningen in de verkoop. Dat zal vroeg in de ochtend gebeuren. 'Om supporters de mogelijkheid te bieden de wedstrijd te bezoeken zonder de avondklok te overtreden wordt het aanvangstijdstip van het duel hoogstwaarschijnlijk gewijzigd. We hopen hier zo snel mogelijk uitsluitsel over te kunnen geven', aldus de nummer twee van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen