Karsdorp: "Hoop op een mooi duel zoals in Amsterdam"

14 april 2021, 17:44

Rick Karsdorp is donderdagavond weer van de partij als AS Roma het in de kwartfinales van de Europa League opneemt tegen Ajax. De rechtervleugelverdediger was vorige week afwezig vanwege een schorsing, maar zag zijn ploeggenoten wel met 1-2 winnen in de Johan Cruijff ArenA. Karsdorp weet echter ook dat alles dus nog open ligt tijdens de return.

"Het zal een interessante wedstrijd worden", vertelde Karsdorp op de persconferentie, die via de clubkanalen van Roma werd uitgezonden. "Ajax is een team dat graag de bal wil hebben en dat geldt ook voor ons. Ik verwacht dat ze hoog druk gaan zetten. Wij willen graag naar de volgende ronde en dat zullen we morgen op het veld moeten laten zien. Ik hoop op een mooie wedstrijd zoals in Amsterdam."

De ex-speler van Feyenoord werd door de Italiaanse pers ook nog gevraagd naar zijn periode in Nederland. Vorig seizoen speelde hij immers nog op huurbasis voor de Rotterdammers. "Ik het uiteraard bij Feyenoord gespeeld en de wedstrijd tegen Ajax is een derby. Het is vergelijkbaar met de wedstrijden tussen Roma en Lazio. Maar ik ben nu speler van Roma en ik speel nu met deze club tegen Ajax."

Karsdorp kende door blessures een stroeve start in Rome, maar doet het inmiddels uitstekend in Italië. Dit seizoen speelde hij al 34 officiële wedstrijden voor de Romeinen. Voor de Zuid-Hollander is dat echter geen reden om met Oranje bezig te zijn. "Ik zit nog niet op 100%, maar ik ben wel op de goede weg. Ik focus me volledig om mijn prestaties bij Roma en ben niet bezig met het EK of andere dingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen