'Ibrahimovic moet vrezen voor schorsing na overtreden gokregels'

14 april 2021 – Zlatan Ibrahimovic heeft naar verluidt de regels van de FIFA en de UEFA overtreden als het gaat over gokken. De topspits van AC Milan is namelijk mede-eigenaar van gokbedrijf Bethard op Malta en dat is niet toegestaan. Het is verboden om officiële wedstrijden te spelen als je financiële belangen hebt binnen gokbedrijven.

'Ibrahimovic moet vrezen voor schorsing na overtreden gokregels'

Het Zweedse medium Sportbladet heeft de informatie dat Ibrahimovic nog altijd aandeelhouder is van het bedrijf en dat mag dus niet. Dit zou de 39-jarige aanvaller op een schorsing van drie jaar kunnen komen te staan. Hij zou dan ook worden uitgesloten van alle voetbalactiviteiten en kan een boete van liefst 100.000 euro krijgen.

Ibrahimovic is de laatste tijd vaker negatief in het nieuws. De speler van Milan kreeg afgelopen weekend een rode kaart voor het beledigen van de scheidsrechter en lag ook buiten de lijnen onder vuur. Hij zou jaren geleden een leeuw hebben doodgeschoten en werd hij signaleerd in een restaurant, terwijl die in Italië enkel geopend zijn voor het afhalen van maaltijden.

Serie A

gerelateerd