Duitse fans verstoren nachtrust Manchester City met vuurwerk

14 april 2021 – De voorbereiding van Manchester City op het treffen met Borussia Dortmund is afgelopen vannacht verstoord door een aantal fans van de Duitsers. Bij het spelershotel van de Engelse topclub werd meerdere keren een flinke doses vuurwerk afgestoken. Uiteindelijk moest de beveiliging zelfs ingrijpen op nog meer overlast te voorkomen.

Duitse fans verstoren nachtrust Manchester City met vuurwerk

Volgens het Engelse medium Daily Mail werd er om 02.45 uur voor de eerste keer vuurwerk afgestoken bij het Radisson Blu in Dortmund. Daarna was het om 04.30 uur opnieuw raak en werd een derde poging om 05.30 uur voorkomen door de beveiliging. Volgens Daily Mail waren er harde knallen te horen bij het hotel en waren er ongeveer zeventien supporters bij betrokken.

Dortmund en City treffen elkaar vanavond voor de tweede keer in de kwartfinales van de Champions League. Vorige week wonnen de Engelsen in eigen huis met 2-1. De winnende treffer viel pas in blessuretijd en werd gemaakt door Phil Foden. De winnaar van het onderlinge treffen kan zich gaan opmaken voor een dubbele ontmoeting met Paris Saint-Germain.

UEFA Champions League

gerelateerd