Cambuur werkt mogelijk kampioensduel af in AFAS Stadion

15 april 2021, 08:12

De wedstrijd tussen Jong AZ en SC Cambuur wordt volgende week gespeeld in het AFAS Stadion. De beloften uit Alkmaar spelen hun thuisduels doorgaans op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer. Omdat tegenstander Cambuur mogelijk kampioen kan worden tegen Jong AZ is besloten om het treffen en het stadion van de Alkmaarders af te werken.

Het mogelijke kampioensduel van Cambuur begint daarnaast ook een uurtje later. Eigenlijk zou de wedstrijd op vrijdag 23 april om 20.00 uur beginnen, maar dat tijdstip is door de KNVB veranderd in 21.00 uur. Eerst spelen de Leeuwarders aanstaande vrijdag een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport, de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie.

Cambuur heeft een voorsprong van negen punten op nummer twee De Graafschap. Het verschil met nummer drie Almere City FC is zelfs twaalf punten. Na de wedstrijden tegen Helmond Sport en Jong AZ speelt Cambuur nog tegen De Graafschap, FC Dordrecht en NAC Breda. Zowel de kampioen als de nummer twee van de Eerste Divisie dwingen promotie af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen