Ten Hag over toekomst: "Ik ga ervan uit dat ik door ga bij Ajax"

14 april 2021 – Erik ten Hag verwacht morgenavond opnieuw een spannende wedstrijd tussen AS Roma en Ajax. De Amsterdammers moeten in het Stadio Olimpico een 1-2 nederlaag uit de heenwedstrijd wegpoetsen en zullen dus ook de bak moeten. Op de persconferentie wilde de oefenmeester nog niet veel kwijt over de manier waarop hij de Italiaanse topclub wil bestrijden.

Ten Hag over toekomst: "Ik ga ervan uit dat ik door ga bij Ajax"

"We zullen morgen wel zien welke kaarten we gaan trekken", vertelde Ten Hag na een vraag van de Italiaanse media. "We weten dat Roma op verschillende manieren druk kan zetten. Dat zullen we goed moeten lezen om het te kunnen bespelen. Ik denk dat de Italianen qua meedogenloosheid een streepje voor hebben. Als mijn spelers daarin wat meer ervaren worden, kunnen ze zich zeker meten met de Italiaanse top."

Ook liet Ten Hag nog weinig los over zijn opstelling. Vooral de rechtsbackpositie is nog een vraagteken omdat Noussair Mazraoui en Devyne Rensch afwezig zijn. "We hebben verschillende mogelijkheden, maar ik ga niet prijsgeven wie er zal spelen. We hebben Sean Klaiber en kunnen schuiven met Jurriën Timber. Ook Quinten Timber zit bij de selectie en kan op die positie spelen", aldus de coach, die totaal niet bezig is met vermeende interesse uit het buitenland.

"Ik ga ervan uit dat ik bij Ajax door ga. Ik ben bezig met deze club en niet met ontwikkelingen bij andere clubs. Mijn contract loopt na dit seizoen nog een jaar door en ik heb het naar mijn zin. We zijn hier een ploeg aan het bouwen die op de kaart staat in Europa en kan wedijveren met grote Europese clubs. Daar wil ik graag een vervolg aan geven", besloot de oefenmeester.

Ajax

gerelateerd