Bekijk hier de opstellingen van Liverpool, Real, Dortmund en City

14 april 2021, 20:35

Om 21.00 uur gaan we weer helemaal los in de Champions League. Real Madrid gaat op bezoek bij Liverpool, terwijl Borussia Dortmund het in eigen stadion opneemt tegen Manchester City. De Nederlandse inbreng blijft vooralsnog beperkt tot Georginio Wijnaldum, die in de basis begint bij Liverpool. Nathan Aké zit op de reservebank bij City.

Op Anfield moet Liverpool aan de bak om de 3-1 nederlaag uit de heenwedstrijd weg te poetsen. Met Wijnaldum in de basis hoopt de winnaar van 2019 alsnog de halve finales te bereiken. Tegenstander Real mist belangrijke krachten als Sergio Ramos en Raphaël Varane. Desondanks kan trainer Zinédine Zidane een uitstekende basiself het veld op sturen.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Fabinho, Milner, Wijnaldum; Mané, Firmino, Salah

Real Madrid: Courtois; Valverde, Eder Militão, Nacho, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Vinicius Júnior

De andere halve finalist moet komen uit de kraker tussen Dortmund en City. Vorige week wonnen de Engelsen op de valreep met 2-1, dus de wedstrijd ligt nog helemaal open. Aké begint op de bank naast manager Josep Guardiola. De meeste ogen zullen echter zijn gericht op smaakmakers Erling Haaland en Kevin De Bruyne, die allebei aan de aftrap verschijnen.

Borussia Dortmund: Hitz; Morey, Akanji, Hummels, Guerreiro; Can, Bellingham, Dahoud; Knauff, Haaland, Reus

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Zinchenko; De Bruyne, Rodri, Gündogan; Mahrez, Bernardo Silva, Foden

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen