Tagliafico zint op revanche: "We willen de schade snel herstellen"

14 april 2021 – Nicolás Tagliafico weet dat Ajax morgenavond aan de bak moet om de halve finales van de Europa League alsnog te bereiken. De Amsterdammers verloren vorige week met 1-2 van AS Roma en moeten in ieder geval twee keer scoren in het Stadio Olimpico. De Argentijnse linksback denkt dat alles echter nog helemaal open ligt als er in Rome wordt afgetrapt.

Tagliafico zint op revanche: "We willen de schade snel herstellen"

"Wij zullen in ieder geval proberen om snel het eerste doelpunt te maken", vertelt Tagliafico tegenover Tutto Mercato Web. "Aan de andere kant zal Roma proberen goed te verdedigen. Ik verwacht een andere wedstrijd dan vorige week. Roma heeft het voordeel, maar alles ligt nog open. Wij weten hoe we kansen kunnen creëren tegen deze ploeg."

Tagliafico vindt dat Ajax in Amsterdam een goede wedstrijd speelde tegen de Italianen. "Het resultaat was uiteindelijk niet wat we hadden gehoopt. In de kleedkamer zeiden we al dat we goed hadden gespeeld. De eindstand werd bepaald door twee fouten in ons eigen strafschopgebied, maar we hebben het duel voor een groot deel gecontroleerd. Het is nog niet beslist."

Ajax

gerelateerd