Rangers komt met statement na forse schorsing Kudela

14 april 2021 – Rangers FC is blij dat de UEFA hard heeft ingegrepen ten opzichte van Ondrej Kudela. De speler van Slavia Praag is voor liefst tien wedstrijden geschorst nadat hij zich in de onderlinge wedstrijd tussen beide clubs racistisch had uitgelaten tegen Glen Kamara. De grootmacht uit Glasgow is echter niet tevreden met de schorsingen voor Kamara en Kemar Roofe.

Rangers komt met statement na forse schorsing Kudela

Rangers laat via de website weten dat het de beslissing van de UEFA terecht vindt. Daarnaast hebben de Schotten wel om uitleg gevraagd over de schorsingen van Kamara en Roofe. Kamara is voor drie wedstrijden geschorst door het opstootje met Kudela, terwijl Roofe vier duels moet toekijken vanwege een harde overtreding op Slavia-doelman Ondrej Kolar.

De club vindt het aantal wedstrijden voor beide spelers te gortig en geeft tegelijk aan dat er verder geen commentaar geleverd zal worden over de situatie. Rangers werd dit seizoen kampioen van Schotland, maar moest in de Europa League wel zijn meerdere erkennen in Slavia. De Tsjechen spelen morgenavond in de kwartfinales hun tweede duel tegen Arsenal.

Lees ook: UEFA straft Slavia-speler met tien duels wegens racisme

UEFA Europa League

gerelateerd