Real Madrid houdt Liverpool in bedwang en treft nu Chelsea

14 april 2021, 23:01

Real Madrid is woensdagavond met een ticket voor de halve finales van de Champions League van het veld gestapt op Anfield. De Madrilenen hielden Liverpool vooral voor de rust in bedwang en vertrekken met een 0-0 gelijkspel terug naar Spanje. Dat is na de 3-1 overwinning in de heenwedstrijd ruim voldoende. In de halve finale wacht een dubbele ontmoeting met Chelsea.

Jürgen Klopp had aan de zijde van Liverpool een basisplaats toebedeeld aan Georginio Wijnaldum, die vorige week in Madrid een matige wedstrijd speelde. Dit keer ging het een stuk beter met de Oranje-international. Het scheelde niet veel of Liverpool nam al binnen de minuut een voorsprong. Mohamed Salah verscheen oog in oog met Thibaut Courtois en de Belgische goalie voorkwam de 1-0 met een fraaie redding.

Het meest bijzondere moment van de eerste helft was een snoeiharde overtreding van Casemiro. Op de helft van Liverpool schoffelde hij Milner op harde wijze onderuit. Scheidsrechter Björn Kuipers deed het echter af met een gele kaart en ook de VAR greep niet in. Daar kwam de Braziliaanse middenvelder goed mee weg. Kort na de rust moest Courtois zich andermaal van zijn scherpe kant laten zien. Nu keerde hij een inzet van Roberto Firmino.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen