Supportersvereniging FC Twente boycot duel met Utrecht

15 april 2021 – FC Twente hoeft volgende week niet te rekenen op de steun van supportersvereniging Vak P. Die vereniging heeft namelijk besloten om sowieso niet aanwezig te zijn bij de wedstrijd tegen FC Utrecht.

Supportersvereniging FC Twente boycot duel met Utrecht

Volgende week zondag mogen er 4000 fans aanwezig zijn bij de wedstrijd tegen FC Utrecht. Supporters die naar het stadion willen, moeten negatief getest zijn en precies daar wringt de schoen voor Vak P. 'Wij laten ons niet onnodig testen om FC Twente te kunnen steunen en zien spelen in onze kerk!', laat de fansschare weten in een statement.

'De eerdere wedstrijden hebben aangetoond dat met beperkte maatregelen makkelijk 8.000 bezoekers te verwelkomen zijn. Waarom dan nu maar slechts 4.000 bezoekers MET een negatieve test? Als iedereen toch negatief getest dient te worden, dan kan er ook in een VOLLE Veste gespeeld worden! Wij dragen niet bij aan een "testsamenleving". In het belang van de KNVB en met het oog op het EK zijn er nu opeens wel mogelijkheden? Wij gaan met ONS allen of we gaan NIET!', stelt Vak P.

Eredivisie

gerelateerd