Feyenoord-huurling Wehrmann uit selectie gezet bij Luzern

15 april 2021 – FC Luzern is niet tevreden over de inzet van Feyenoord-huurling Jordy Wehrmann. De Nederlander maakte afgelopen winter de overstap naar Zwitserland op huurbasis, in de hoop om wat meer speeltijd te krijgen. Trainer Fabio Celestini is niet tevreden met de speler, hij zette deze week Wehrmann uit de selectie wegens disciplinaire redenen. Dat bevestigt hij aan Blick.

Feyenoord-huurling Wehrmann uit selectie gezet bij Luzern

De trainer zou onder meer ontevreden zijn met de inzet op de training van de 22-jarige Wehrmann. Daarnaast was de huurling afgelopen week te laat op het trainingscomplex en dat was voor Celestini de druppel. Wehrmann zat wegens disciplinaire redenen afgelopen weekend niet bij de selectie van Luzern tijdens het bekerduel tegen FC Lugano.

Voordat de trainer de straf bekendmaakte speculeerde men over een corona-infectie bij de huurling. Toen duidelijk werd dat Wehrmann zich slecht gedroeg, doken er nog meer speculaties op. In de kranten verschenen al snel verhalen dat de Feyenoorder een croissant genomen zou hebben in de catacomben tijdens de wedstrijd ervoor, maar dat gerucht werd even later ontkracht door de trainer. "De enige reden waarom Jordy niet in de selectie zat, waren zijn trainingsprestaties. Die waren onvoldoende."

Wehrmann kwam tot nu toe slechts in elf duels in actie voor FC Luzern, waarvan negen als basisspeler. De club is tot nu toe niet tevreden met zijn prestaties op het veld, maar ook buiten het veld. Luzern bedwong tijdens de onderhandelingen nog wel een optie tot koop, maar het is geen verplichte optie. De kans is dan ook groot dat Wehrmann aankomende zomer terugkeert bij Feyenoord.

Feyenoord

gerelateerd