Opmerkelijke kritiek op Donk: "We zijn de seksfeestjes zat"

15 april 2021 – Galatasaray zit in een sportieve crisis. Reden voor voorzitter Mustafa Cengiz om eens hard uit te halen naar de spelersgroep. Met name Ryan Donk moet het ontgelden. De 35-jarige verdediger annex middenvelder wordt ervan beschuldigd seksfeestjes te organiseren. Die zouden een negatief hebben op de prestaties van Donk op het veld.

Opmerkelijke kritiek op Donk: "We zijn de seksfeestjes zat"

"We zijn de seksfeestje van Donk zat", heeft Cengiz volgens Turkse media gezegd. Donk en zijn teamgenoten zijn volgens de voorzitter te veel bezig met het maken van plezier. "Er wordt niet goed getraind. Ze vieren 's avonds feest terwijl ze de volgende ochtend moeten trainen. Een prestatie kunnen ze niet meer leveren omdat ze dat ergens anders al hebben gedaan."

Galatasaray won in de Turkse competitie slechts één van de laatste zes wedstrijden. Waar de club uit Istanboel eind februari nog aan kop ging, bezet het nu de derde plaats. De achterstand van de club van Donk, Ryan Babel en Halil Dervisoglu op koploper Besiktas is acht punten. Beide clubs hebben nog acht wedstrijden te spelen.

Eredivisie

gerelateerd