Basisplaatsen voor Karsdorp en Mkhitaryan bij AS Roma

15 april 2021 – Paulo Fonseca heeft de opstelling van AS Roma voor de Europese ontmoeting met Ajax vrijgegeven. Ten opzichte van de gewonnen heenwedstrijd (1-2) voert de Portugese oefenmeester drie wijzigingen door. Nieuwkomers in de basiself zijn Rick Karsdorp, Henrikh Mkhitaryan en Riccardo Calafiori.

Basisplaatsen voor Karsdorp en Mkhitaryan bij AS Roma

Karsdorp maakt zoals verwacht zijn rentree in de basis bij AS Roma. Hij moest vorige week de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA aan zich voorbij laten gaan vanwege een schorsing. Zijn terugkeer gaat ten koste van Bruno Peres. Nog belangrijker voor de Romeinen is de rentree van Mkhitaryan. De Armeense spelmaker was een maand geblesseerd, maar kan zijn ploeg inmiddels weer van dienst zijn.

Leonardo Spinazzola liep in Amsterdam een blessure op en mist daardoor ook de return in de Italiaanse hoofdstad. Net als een week geleden wordt hij vervangen door Calafiori. De jonge vleugelverdediger kreeg van het heenduel een bal van een ballenjongen tegen zich aangeworpen. Naast Spinazzola ontbreken ook Chris Smalling, Marash Kumbulla, Stephan El Shaarawy en Nicolò Zaniolo bij de Italianen.

Ajax

gerelateerd