Ten Hag verwacht dat Klaiber bekerfinale niet gaat halen

16 april 2021, 07:57

Sean Klaiber gaat vermoedelijk de bekerfinale van zondag tegen Vitesse niet binnen de lijnen meemaken. De rechtsback van Ajax viel donderdag tegen AS Roma (1-1) uit met een blessure en zal volgens Erik ten Hag waarschijnlijk niet op tijd fit zijn.

Klaiber kampte met een spierblessure en zag zijn Europa League-wedstrijd daarmee eindigen in mineur. Ten Hag zei na afloop dat hij niet op de back rekent tegen Vitesse. "Het wordt wel heel kort dag", sprak de trainer. Vorig seizoen voltrok zich voor Klaiber ook al een drama in het bekertoernooi, toen hij als speler van FC Utrecht in de halve finale een late gele kaart en daardoor geschorst was voor de finale. Uiteindelijk werd die eindstrijd geschrapt door het coronavirus.

Mogelijk is dat Noussair Mazraoui terugkeert in de selectie. Hij staat al sinds februari buitenspel. "Hij zal niet beginnen, maar misschien zit hij er wel weer bij." Daarnaast had Ten Hag ook goed nieuws te melden over Devyne Rensch, die zondag tegen RKC Waalwijk geblesseerd uitviel. Tegen Roma was de back overigens geschorst. "Hij traint weer voluit mee. We rekenen op hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen