Twente-keeper Drommel tekent voor vijf jaar bij PSV

16 april 2021 – Joël Drommel heeft zijn transfer naar PSV te pakken. De keeper van FC Twente heeft vrijdag een verbintenis voor vijf seizoenen getekend in Eindhoven, zo heeft PSV wereldkundig gemaakt. Na dit seizoen stapt de keeper over naar PSV. Naar verluidt is er een bedrag van 3,5 miljoen euro met de transfer gemoeid.

Twente-keeper Drommel tekent voor vijf jaar bij PSV

Beide clubs waren al enige tijd in onderhandeling over de 24-jarige keeper. Met Lars Unnerstall, die na dit seizoen de omgekeerde weg zal bewandelen, haalde Twente alvast een opvolger in huis. Drommel heeft nu eindelijk zijn gewenste transfer te pakken en wil zich vanaf komend seizoen bewijzen in de vaderlandse top. Drommel speelde sinds 2015 bij Twente, waar hij niet meteen een vaste basiskracht werd. Met name de laatste seizoen heeft de sluitpost zich goed ontwikkeld, met de stap naar PSV als mooie beloning.

Drommel zat dit seizoen overigens al een keer bij Oranje, maar kwam niet in actie voor de nationale ploeg. Hij zal bij PSV moeten gaan concurreren met Yvon Mvogo, als die tenminste bij PSV blijft. Dat is op dit moment nog niet zeker.

PSV

gerelateerd