Ook bij Feyenoord-fans veel animo: tickets razendsnel weg

17 april 2021 – Zoals bij veel Eredivisie-clubs was ook bij Feyenoord de belangstelling groot voor de wedstrijd die komend weekend gespeeld gaat worden met supporters. Bij Feyenoord tegen Vitesse mogen 6.500 fans aanwezig zijn en de beschikbare kaarten zijn razendsnel verkocht.

Ook bij Feyenoord-fans veel animo: tickets razendsnel weg

Dat bevestigt de Rotterdamse club via de eigen kanalen. Feyenoord heeft een speciaal plan bedacht om de tickets zo goed mogelijk te verdelen. 'Seizoenkaarthouders die begin dit seizoen alléén een kaart hadden geclaimd voor de derby tegen Sparta Rotterdam kregen voorrang. Zij konden destijds niet naar De Kuip omdat de wedstrijd alsnog zonder publiek werd gespeeld. Vanaf vandaag (zaterdag) 09:00 uur hadden alle andere seizoenkaarthouders de mogelijkheid om een kaart te claimen voor de wedstrijd.'

Daar is dus massaal gehoor aan gegeven. 'Feyenoord is blij dat seizoenkaarthouders van deze mogelijkheid gebruik hebben gemaakt en kijkt ernaar uit om na zeven maanden eindelijk weer publiek in het stadion te mogen begroeten', schrijft de club.

Eerder waren ook bij PSV en Ajax de tickets voor de komende speelronde razendsnel verkocht aan de supporters, die staan te popelen om terug te keren in het stadion van hun club. Overigens vindt zondag eerst nog de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse plaats in het stadion van de Rotterdammers.

Feyenoord

gerelateerd