Ronaldo haakt geblesseerd af voor clash met Atalanta

17 april 2021 – Geen Cristiano Ronaldo in de topper tussen Juventus en Atalanta Bergamo van zondag. De Portugese vedette heeft een spierblessure en wordt zodoende buiten de wedstrijdselectie gehouden. Risico's wil Juventus niet lopen met de aanvaller, waardoor hij buiten de groep is gelaten.

Ronaldo haakt geblesseerd af voor clash met Atalanta

Dat heeft Juventus via de eigen kanalen laten weten. Juventus hoopt dat het geen langdurige blessure betreft en dat Ronaldo midweeks in de thuiswedstrijd tegen Parma weer mee kan doen in het team van Andrea Pirlo. Het gemis van Ronaldo zal zich laten voelen bij Juventus tegen Atalanta, aangezien hij dit seizoen 25 keer scoorde in 27 Serie A-wedstrijden. Cijfers om de pet voor af te nemen.

Juventus speelt zondagmiddag om 15.00 uur tegen Atalanta. Juventus staat momenteel derde, met een punt meer dan nummer vier Atalanta. De kans is niet groot dat de club uit Turijn nog gaat meespelen om de titel, aangezien de achterstand op koploper Internazionale met twaalf punten erg fors is. AC Milan, dat tweede staat, is nog wel bij te halen voor Juventus. Die club heeft slechts een puntje meer.

Er staan nog acht speelronden op het programma in Italië.

Serie A

gerelateerd