Ziyech de held van Chelsea: "Ben op de goede weg"

17 april 2021, 21:43

Hakim Ziyech ontpopte zich zaterdagavond tot matchwinner met zijn winnende treffer tegen Manchester City. Daarmee schoot hij Chelsea naar de finale van de FA Cup. Het was voor de miljoenenaankoop het perfecte antwoord op zijn reeks aan reservebeurten bij de Londenaren. Met de Londenaren wacht hem een fraai seizoensslot.

Op aangeven van Timo Werner opende Ziyech een paar minuten na rust de score. "Het ging moeizaam na rust, maar gelukkig maakten we de goal die we nodig hadden", zei hij in gesprek met de BBC. Het bezorgde hem een fantastisch gevoel. "Voor de wedstrijd wil je natuurlijk altijd scoren. Het was voor mij nu makkelijk om de bal binnen te tikken."

Ziyech hoopt met zijn treffer eindelijk weer op de goede weg te zijn. De laatste weken moest Ziyech het steeds doen met een rol op het tweede plan. "Ik heb mijn beste vorm nog niet te pakken.  Er moet nog een hoop verbeteren, maar ik ben op de goede weg." Ziyech was tot dusverre in dertig optredens bij negen goals betrokken. 

Ziyech kan zomaar eens een seizoensslot vol prijzen tegemoet gaan. Naast de race om de Champions League in de competitie strijdt het om de FA Cup én de Champions League-zege. "Natuurlijk kan het een speciaal einde van het seizoen worden, zeker als je ziet waar we nog steeds om spelen. Alles ligt nog open en iedereen is daar zeer blij mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen