Corriere della Sera: Memphis is droomversterking AC Milan

18 april 2021, 13:46   Bijgewerkt: 18 april 2021, 13:51

Waar ligt de toekomst van Memphis Depay? Het is een vraag die ergens in de komende maanden zal worden beantwoord. De 27-jarige aanvaller beschikt bij Olympique Lyon over een contract dat deze zomer afloopt en het ligt in de lijn der verwachting dat Memphis zijn transfervrije status gaat benutten om de overstap te maken naar een grote Europese club. Volgens Corriere della Sera is de Nederlander de gedroomde versterking van AC Milan.

De Italiaanse krant schrijft dat de huidige nummer twee van de Serie A voor het nieuwe seizoen op zoek is naar een nieuwe centrumaanvaller. De 39-jarige Zlatan Ibrahimovic gaat weliswaar zijn contract in Milaan met één seizoen verlengen, maar de club wil met het oog op de toekomst een nieuwe spits in huis halen. De versterking moet leren van Ibrahimovic en het seizoen daarop in de voetsporen van de Zweedse ster treden.

Memphis is een interessante optie voor AC Milan omdat hij gratis op te pikken is in Lyon. Er staan echter meer namen op het lijstje van de Italiaanse grootmacht. Zo zou PSV-aanvaller Donyell Malen in beeld zijn om de aanval te versterken. Ook Gianluca Scamacca (Genoa), Andrea Belotti (Torino) en Dusan Vlahovic (Fiorentina) worden genoemd door de krant.

De naam van Memphis zou bovenaan het verlanglijstje van AC Milan staan. Er zijn echter meer kapers op de kust. Het FC Barcelona van trainer Ronald Koeman lijkt nog altijd de belangrijkste gegadigde om met de handtekening van de Nederlandse aanvaller aan de haal te gaan. Het is geen geheim dat Koeman een hereniging met Memphis wel ziet zitten. De Catalanen probeerden de Nederlander een jaartje geleden los te weken bij Lyon, maar slaagden daar toen niet in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen