Zes spelers van Jong PSV testen positief op corona

18 april 2021, 21:21

Bij de gebruikelijke testronde voor een wedstrijd zijn zes gevallen van corona geconstateerd bij de beloften van PSV. Jong PSV speelt maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie tegen nummer twee De Graafschap, maar begint dus niet op volle oorlogssterkte aan dat duel.

Op het clubkanaal van de Eindhovenaren maken zij bekend dat het gaat om Fode Fofana, Mathias Kjølø, Luis Felipe, Kristofer Kristinsson, Luis Felipe en Dante Rigo. Zij hebben het virus onder de leden en moeten dus in quarantaine.

Dat is voor de ploeg van Peter Uneken een hele bittere pil, want de afglopen weken liep het als een trein bij Jong PSV. Van de laatste vijf wedstrijden werden er maar liefst vier gewonnen en één gelijkgespeeld. Daardoor zijn zij met de veertiende plek momenteel de best presterende beloftenploeg van de Eerste Divisie.

Voor de Graafschap is dit wel een kleine meevaller. Zij zijn nog volop actief in de strijd om promotie. Het bezet momenteel de tweede plaats, wat recht geeft op een plek in de Eredivisie voor komend seizoen. De ploeg uit Doetinchem staat drie punten voor op nummer drie NAC en heeft nog een wedstrijd tegoed. Zodoende kan het er maandag zes punten van maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen