Rasmussen mist Feyenoord-uit na smerige tackle

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 april 2021 – De tuchtcommissie van de KNVB heeft besloten Jacob Rasmussen voor drie duels te schorsen, waarvan één voorwaardelijk. De centrumverdediger van Vitesse beging zondagavond tijdens de bekerfinale tegen Ajax een keiharde overtreding op aanvaller Antony, waardoor hij met direct rood van het veld werd gestuurd.

Rasmussen mist Feyenoord-uit na smerige tackle

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aanvankelijk wilde Björn Kuipers nog geel trekken voor de grove charge van de Deen, maar nog vóór interventie van de VAR besloot de toparbiter zijn rode kaart te tonen. Rasmussen haalde Antony neer op het moment dat hij op weg was naar het doel. De verdediger tackelde de Braziliaan ter hoogte van zijn knieën. Het was voor Kuipers de reden om alsnog rood te trekken, waardoor Vitesse de wedstrijd met tien man eindigde.

Omdat Rasmussen zich normaliter keurig gedraagt binnen de lijnen, mag hij een van zijn drie duels voorwaardelijk uitzitten. Vitesse mist de verdediger in het cruciale uitduel met Feyenoord. Samen met de Rotterdammers knokt Vitesse om de vierde plaats op de ranglijst. Ook de thuiswedstrijd met PEC Zwolle komt te vroeg voor de huurling van Fiorentina.

Kort nadat Rasmussen van het veld werd gestuurd, moest Vitesse alsnog buigen voor koploper Ajax. David Neres tikte de Amsterdammers uiteindelijk in de 92ste minuut naar de overwinning. Eerder hadden Ryan Gravenberch en Lois Openda het doel in de Kuip al gevonden.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd