Manchester weigert bod op Van Nistelrooy

19 juli 2006, 09:10

De transfer van Ruud van Nistelrooy naar Real Madrid, die zo goed als rond leek te zijn, staat plotseling toch op losse schroeven. Manchester United, de huidige werkgever van de spits, heeft een bod van de Spaanse topclub naast zich neer gelegd. "Ruud blijft speler van Manchester United", is de verrassende mededeling van manager Alex Ferguson.

Ferguson deed zijn uitlatingen na een oefenduel van de Mancunians in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. "Er is geen akkoord met Manchester United over de verkoop van Van Nistelrooy. We hebben het aanbod van Real geweigerd, Ruud blijft speler van Manchester United", is de duidelijke taal van de Schotse manager.

De komende dagen moet Real Madrid bepalen of men het bod op Van Nistelrooy zal verhogen. Volgens Spaanse media had de 'Koninklijke' een slordige 14 miljoen euro over voor de Nederlandse spits. Ferguson verklaarde eerder dat hij Van Nistelrooy op gelijke hoogte met de Oekraïense aanvaller Shevchenko zet en dat hij dus ook evenveel waard is. Deze Shevchenko verhuisde deze zomer voor 40 miljoen euro van AC Milan naar Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen