Martens scoort en wint met Barcelona voor de 28ste keer op rij

20 april 2021, 18:59

Het is een understatement dat FC Barcelona oppermachtig is in de Spaanse competitie voor vrouwen. De ploeg van Lieke Martens heeft dinsdag maar weer eens een overwinning bijgeschreven, door UD Granadilla Tenerife op een 6-1 nederlaag te trakteren.

Zodoende heeft Martens met haar ploeg ook in de 24ste speelronden van de competitie geen misstap begaan. Alle wedstrijden gingen dit seizoen gewonnen voor Barcelona in La Liga. Met de laatste vier speelronden van vorig seizoen er bij opgeteld, heeft Barcelona nu 28 wedstrijden op rij gewonnen in La Liga. Een ongelofelijke reeks voor de koploper van Spanje.

Martens was dinsdag van waarde bij de overwinning, door een doelpunt voor haar rekening te nemen. Barcelona kwam eerst op achterstand, maar liep daarna uit naar een eclatante driepunter. Martens nam de 5-1 voor haar rekening en scoorde haar elfde goal van dit La Liga-seizoen. Dat betekent een evenaring van haar beste seizoen tot dusver in Spaanse dienst.

De suprematie van Barcelona is goed terug te zien in de statistieken. De ploeg van Martens scoorde al 125 doelpunten en kreeg er slechts vijf (!) tegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen