Johnson blij met onrust, krachtig statement Liverpool-spelers

20 april 2021, 22:10

Het rommelt aan alle kanten wat betreft de Super League. De competitie is pas net in het leven geroepen, maar staat meteen onder grote druk. Met name de Engelse deelnemers lijken niet meer deel te willen nemen, tot opluchting van premier Boris Johnson.

Hij sprak zich maandag en dinsdag al uit tegen het toernooi en is blij dat Chelsea en Manchester City nu op het punt staan om te stoppen met de Super League. 'De beslissing van Chelsea en Manchester City is, als het klopt, een juiste. Ik steun die beslissing', schrijft Johnson dinsdagavond.  'Ik hoop dat de andere clubs dat voorbeeld volgen.'

Alsof dat al niet genoeg slecht nieuws is voor de Super League, zijn de Liverpool-spelers ook nog eens met een krachtig signaal gekomen. De spelers hebben zich via hun social media uitgesproken tegen de competitie. Onder meer Virgil van Dijk, Jordan Henderson en Trent Alexander-Arnold deelden een gezamenlijk bericht via Twitter.

'Wij vinden het geen goed idee en willen niet dat dit doorgaat', valt te lezen in het bericht van de Liverpool-spelers. 'Dat is onze gezamenlijke mening. Onze inzet voor deze club en de fans is onvoorwaardelijk.' De spelers kiezen daarmee duidelijk de kant van de fans, die absoluut geen heil zien in de plannen en die ook hun zorgen en onvrede al massaal hebben geuit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen