'Andere Super League-clubs willen door: Chelsea twijfelt'

20 april 2021, 22:47   Bijgewerkt: 20 april 2021, 23:00

Het vertrek van Manchester City uit de Super League leek het begin van het einde te zijn voor de competitie, maar mogelijk is dat toch niet het geval. Uit een spoedberaad tussen de twaalf deelnemers is vanavond alleen Manchester City afgehaakt. De rest gaat door, alleen Chelsea schijnt nog twijfels te hebben.

Verwacht werd dat het vertrek van City ervoor zou zorgen dat de boel definitief zou klappen, maar de clubs lijken toch nog heil te zien in het zo bekritiseerde toernooi. Alle elf clubs, en dus ook Atlético Madrid en FC Barcelona, schijnen toch door te willen. Alleen Chelsea twijfelt nog enigszins. De rest van de clubs wil allemaal verder met het plan, ondanks de enorme stortvloed aan kritiek.

Kort nadat City zich dinsdag terugtrok, werd de club alweer welkom geheten door Alekander Ceferin van de UEFA. "Ik ben blij om Man City weer welkom te heten bij de Europese familie. Ze hebben enorme intelligentie getoond met dit besluit. Ze hebben geluisterd naar vooral hun fans. Het vergt moed om je fout toe te geven, maar City heeft dat gedaan." De woorden van Ceferin bevestigen dat de UEFA de Super League-deelnemers met open armen worden ontvangen door de Europese bond.

Het is dus voorlopig de vraag of er meer clubs zullen volgen. Voorlopig houden de clubs dus nog halsstarrig vast aan de nu al vervloekte Super League.

Lees ook: BREAKING! De bom ontploft: Man City trekt zich als eerste terug

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen