Everton blij met Brands en geeft hem nieuwe verbintenis

21 april 2021, 14:20

Mooi nieuws voor Marcel Brands (59): de directeur van Everton heeft zijn contract woensdag officieel verlengd. De van PSV overgekomen bestuurder zette zijn handtekening onder een verbintenis van drie seizoenen en ligt zodoende vast tot en met de zomer van 2024. In Liverpool is men diktevreden over het werk dat Brands levert.

"Er bestond dan ook geen twijfel over of Marcel een nieuw contract zou tekenen", looft voorzitter Bill Kenwright de Nederlander. "Marcel is niet alleen geweldig in zijn werk, hij heeft ook een uitstekende relatie met trainer Carlo Ancelotti, onze CEO en mijzelf. Dit contractnieuws is belangrijk om de structuur en stabiliteit die we de afgelopen jaren hebben neergezet, te behouden."

De voormalig voetballer van onder andere Feyenoord, RKC Waalwijk, NAC Breda en RKC Waalwijk begon bij die laatste club in het management te werken. Hij groeide als commercieel directeur uiteindelijk uit tot algemeen directeur in Brabant en verdiende een transfer naar eerst AZ en later PSV. Uit Eindhoven vertrok hij uiteindelijk na acht seizoenen voor de stap naar Everton, waar hij het nog altijd naar zijn zin heeft.

"Everton is een heel bijzondere voetbalclub en een club met duidelijke en opwindende ambities. We maken goede stappen voorwaarts en ik geloof dat we alles in huis hebben om succesvol te zijn", aldus Brands, die afgelopen zomer met James Rodríguez, Ben Dofrey, Allan en Joshua King wat goede slagen sloeg op de transfermarkt. Momenteel is hij met de achtste plaats in de Premier League nog volop in de race om Europees voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen