Onrust bij NEC na teleurstellend gelijkspel

19 juli 2006, 10:12

NEC ploetert zich een weg richting het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Mario Been stelde enige tijd geleden al zwaar teleur door niet te winnen van NEC amateurs (3-3) en noteerde woensdag opnieuw een teleurstellend resultaat. Op bezoek bij Stormvogels Telstar kwamen de Nijmegenaren niet verder dan 1-1.

Mario Been toonde zich na afloop van het duel allesbehalve gelukkig met het spel van zijn ploeg. "Ik heb tegen mijn spitsen gezegd dat ze niet echt mee hoeven te verdedigen, maar dan verwacht ik bij balbezit wel veel acties van ze. Die zie ik te weinig. Dat moet anders. We hebben nog vier weken te gaan. De resultaten zeggen me nu nog niet zoveel. Maar ik kan me wel voorstellen dat de fans ongerust worden", aldus de trainer op Omroep Gelderland.

Ook aanvoerder Peter Wisgerhof maakt zich zorgen over de zwakke prestaties van zijn ploeg. "We moeten van ver komen", realiseert hij zich. "Dat verbaast me. Het begon al op de eerste dag, met die conditietest. Daar hadden we teveel moeite mee. Na de wedstrijd tegen NEC amateurs werden de routiniers op hun verantwoordelijken gewezen. Dat trek ik me ook aan. We moeten meer brengen en dat gaat ook gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen