Ten Hag weer in verband gebracht met trainerspositie in Duitsland

21 april 2021 – De naam van Erik ten Hag is opnieuw in Duitse media gevallen. De 51-jarige oefenmeester van Ajax wordt ditmaal in verband gebracht met de binnenkort vrije trainerspositie bij Eintracht Frankfurt. Volgens Frankfurter Rundschau staat Ten Hag op het lijstje van de nummer drie van de Bundesliga, die na dit seizoen afscheid neemt van Adi Hütter.

Ten Hag weer in verband gebracht met trainerspositie in Duitsland

Hütter maakt deze zomer de overstap naar Borussia Mönchengladbach, waardoor Eintracht Frankfurt op zoek is naar een nieuwe trainer. Volgens bovengenoemd lokaal medium is Ten Hag in beeld bij de Duitse club en wordt zijn naam steeds vaker genoemd. Het is niet de eerste keer dat de trainer van Ajax in verband wordt gebracht met een overstap naar de Bundesliga.

Eerder werd geclaimd dat Ten Hag hoop het lijstje van Borussia Mönchengladbach stond. De Nederlandse trainer zou zelfs meerdere keren hebben gesproken met de Duitse club, maar ruim een week geleden werd duidelijk dat Ten Hag zijn loopbaan in elk geval niet bij Mönchengladbach zal voortzetten. De club maakte bekend dat Hütter deze zomer overkomt van Eintracht Frankfurt, de club die nu naar verluidt belangstelling heeft voor Ten Hag.

Het Duitse BILD schreef deze week dat Ten Hag, evenals landgenoot Mark van Bommel, op een schaduwlijstje van Bayern München staat. De titelhouder neemt deze zomer afscheid van Hansi Flick, die vermoedelijk de nieuwe bondscoach van de Duitse nationale ploeg wordt. Ten Hag zou niet bovenaan het lijstje van Der Rekordmeister staan. Julian Nagelsmann van RB Leipzig wordt gezien als belangrijkste kandidaat om Flick op te volgen.

Ajax

gerelateerd