PSV volgt voorbeeld Ajax en zoekt assistent De Jong

22 april 2021, 09:47

PSV is op zoek naar een assistent voor technisch directeur John de Jong. Daarmee volgt de club het voorbeeld van Ajax, dat onlangs Gerry Hamstra aanstelde als rechterhand van Marc Overmars. De wens voor extra ondersteuning zou komen van De Jong zelf.

Dat schreef het Eindhovens Dagblad donderdagochtend. De wens van De Jong komt onder meer voort uit het feit dat de Eindhovenaren een drukke transferzomer voor de boeg hebben. Wanneer de club erin slaagt om tweede te worden, speelt het al binnen drie maanden de eerste Europese wedstrijd van het seizoen. Daarvoor moet de selectie dus op tijd op orde zijn.

Een week geleden werd Gerry Hamstra aangesteld voor een soortgelijke functie bij Ajax. De voormalig technisch directeur van sc Heerenveen zal Marc Overmars daar gaan ondersteunen. In het bijzonder houdt hij zich bezig met het contracteren van talentvolle jeugdspelers en de contractverlengingen van de spelers van Jong Ajax. Ook bij PSV lijkt De Jong zich zo te kunnen gaan richten op de A-selectie. De club keek het idee overigens niet af van de Amsterdammers, want De Jong vroeg een jaar geleden al om een assistent.

Schmidt

Het Eindhovens Dagblad wist ook te melden Roger Schmidt als het aan PSV ligt komend seizoen gewoon in Eindhoven blijft. De trainer werd met verschillende Bundesliga-clubs in verband gebracht, onder wie Hertha BSC en [a,https://m.fcupdate.nl/voetbalnieuws/383090/psv-coach-schmidt-op-lijstje-van-eintracht-frankfurt/,_blank,Eintracht Frankfurt]. Zelf focust hij zich echter gewoon op PSV en ook de club rekent dus op een langer verblijf van de Duitse trainer. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen