'Periodetopper tussen Jong PSV en TOP afgelast door coronagolf'

22 april 2021, 14:42   Bijgewerkt: 22 april 2021, 14:59

De wedstrijd tussen Jong PSV en TOP Oss die vrijdagavond zou worden gespeeld gaat niet door. Reden is de coronagolf waar de beloftenploeg mee te maken heeft. Inmiddels ontbreken zoveel spelers dat er geen representatief elftal geformeerd kan worden, waardoor ook de KNVB akkoord is gegaan met de afgelasting.

Dat meldde het Eindhovens Dagblad donderdagmiddag, al is het nog wachten op een bevestiging. Afgelopen zondag kwam al naar buiten dat een zestal spelers met het virus besmet waren. PSV vertelde dat het ging om Fode Fofana, Mathias Kjølø, Luis Felipe, Kristofer Kristinsson, Luis Felipe en Dante Rigo. De testronde die daarop volgde leverde geen nieuwe besmettingen op, maar bij de laatste tests voor de wedstrijd kwamen wel weer nieuwe gevallen naar buiten. 

Hoewel beide ploegen in de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie bivakkeren, waren de belangen voor het duel toch groot. Zowel Jong PSV als TOP Oss verkeert in uitstekende vorm en beide ploegen doen nog altijd serieus mee om de vierde periodetitel. SC Cambuur gaat hierin aan kop, maar staat slechts twee punten voor op Jong PSV. TOP Oss volgt op vier punten. Er wordt naar een nieuwe datum voor het duel gezocht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen