Vardy weet na bijna 1.000 minuten weer wat scoren is

22 april 2021, 23:02

De kans is weer wat groter dat Leicester City volgend seizoen terugkeert in de Champions League. The Foxes verstevigden donderdagavond de derde plaats in de Premier League door West Bromwich Albion met 3-0 te verslaan. De ploeg van trainer Brendan Rodgers had aan één helft genoeg om de laagvlieger opzij te zetten.

Leicester City verloor de laatste twee wedstrijden tegen Manchester City (0-2) en West Ham United (3-2) en kon dus tegen West Bromwich Albion wel een goed resultaat gebruiken. Jamie Vardy opende na 23 minuten de score door op aangeven van Timothy Castagne raak te schieten. Het was voor de Engelse spits zijn eerste doelpunt sinds 13 februari. Liefst 987 minuten stond hij droog.

Met het doelpunt leidde Vardy een simpele avond in voor Leicester City. The Foxes vergrootten binnen een kwartier de marge naar drie doelpunten. Eerst maakte Jonny Evans op aangeven van Vardy de 2-0 en vervolgens deed ook Kelechi Iheanacho een duit in het zakje. West Bromwich Albion, dat onlangs stuntte tegen Chelsea (2-5) en vervolgens won van Southampton (3-0), slaagde er niet in nog wat aan de achterstand te doen.

Leicester City staat na de zege op West Bromwich Albion vier punten voor op nummers vier en vijf Chelsea en West Ham United. Verovert de club binnenkort een Champions League-ticket, dan komt het volgend seizoen voor de tweede keer in de clubhistorie in het miljardenbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen