PSV-keeper Müller: "Bijzonder om naast Götze te zitten"

23 april 2021 – Vincent Müller is blij dat hij afgelopen zomer aan de slag is gegaan bij PSV. De twintigjarige keeper speelde weliswaar nog niet in de hoofdmacht, maar kan zich in Eindhoven vooralsnog  goed ontwikkelen in Jong PSV. De keeper is trots dat hij zich speler van PSV mag noemen.

PSV-keeper Müller: "Bijzonder om naast Götze te zitten"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Müller heeft al geregeld met het eerste meegetraind en kreeg daar te maken met landgenoten Philipp Max en Mario Götze. "Voor mij voelt het best bijzonder dat je als jongen van veertien Mario Götze ziet schitteren op tv en zes jaar later soms naast hem in de kleedkamer zit", vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad.

Müller speelt sinds de zomer bij PSV, dat hem wegplukte bij het Duitse bij Würzburger Kickers. Bij die 2. Bundesliga-club zat de goalie op de bank. Toen PSV belde, kende hij dan ok geen twijfel. "Als zo'n kans zich voordoet, moet je niet twijfelen. Toen ik naar de selectie keek, zag ik dat Philipp Max er bijvoorbeeld zat. Hij is een van de beste linksbacks van Duitsland en toen wist ik al dat ik terecht zou komen bij een grote club. Over het gesprek met de trainer (Roger Schmidt, red.) was ik ook heel enthousiast. Later kwam Mario Götze er dus nog bij. Dat is wel speciaal hoor."

De jonge keeper wil zich bij Jong PSV laten zien, maar merkt dat hij nog niet altijd heeft kunnen imponeren. "Zoals velen heb ik ook te maken gehad met een corona-besmetting, maar daarna is het beter gegaan met me. Dat ik veel met de A-ploeg train, heeft me geholpen om een hoger niveau te bereiken."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd