Corona bij Veerman en Veerman, ook PEC Zwolle mist 7 spelers

24 april 2021, 16:22

Problemen bij sc Heerenveen: smaakmaker Joey Veerman en topscorer Henk Veerman ontbreken zaterdagmiddag bij de Friezen. Het duo uit Volendam heeft een positieve coronatest afgelegd en mag derhalve niet in actie komen tegen PEC Zwolle, dat overigens eveneens een flink aantal spelers mist. 

Dat heeft sc Heerenveen bekend gemaakt. Veerman en Veerman worden vervangen door Rodney Kongolo en Benjamin Nygren in de basisopstelling. Ook linksachter Lucas Woudenberg staat aan de aftrap: hij krijgt de voorkeur boven winsteraanwinst Rami Kaib. Tegen FC Groningen werd die back halverwege ook al vervangen door De Witte Keniaan.

Veerman en Veerman waren bij sc Heerenveen dit seizoen samen goed voor 21 doelpunten: meer dan de helft van alle treffers van de ploeg van Johnny Jansen. Aanvaller Veermaan maakte veertien treffers en gaf ook nog eens zes assists. Middenvelder Veerman maakte zeven goals en gaf daarnaast ook nog eens negen succesvolle eindpasses.

PEC Zwolle

Ook PEC Zwolle mist flink wat spelers vanwege corona – al is het niet helemaal duidelijk wie van de zeven afwezigen positief getest zijn. Eliano Reijnders, Immanuel Pherai, Virgil Misidjan, Thomas Buitink, Destan Bajselmani, Daijiro Chirino en Sai van Wermeskerken zijn er niet bij. Bij de bezoekers uit Overijssel is er weer eens een basisplaats voor middenvelder Pelle Clement (24). Voor het eerst sinds maart krijgt hij weer eens een kans om zich te laten zien aan de aftrap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen